Kasvattajanimemme on hyväksytty FIFe:ssä 12.12.2012.
Kokemusta Maine Cooneista meillä on jo v. 2007 alkaen, jolloin hankimme ensimmäisen Maine Coon naaraamme lemmikki/näyttely tarkoitukseen. 

V. 2008 saimme sijoitusnaaraan, jonka ensimmäiset pennut syntyivät keväällä 2010, seuraavat syksyllä 2011 ja 2012.              Kasvatukseen käytettävät kissamme ovat FeLV-, FIV- ja HCM-testattuja/ ultrattuja sekä veriryhmämääritettyjä ja lonkka kuvattuja.

Pennut kasvavat perheenjäseninä ja tottuvat koiriin, sillä meillä on myös valkoinen paimenkoira Aku, joka luulee olevansa Maine Coon

BellaAmare´s pennut myydään rakastaviin ja vastuuntuntoisiin koteihin. Pentujen elämän vaiheita haluamme uuteen kotiin muuttamisen jälkeenkin seurata.

Pennut on tarkoitettu vain sisäkissoiksi, joiden ulkoilutus valjaissa tai ulkotarhassa.

Pennut ovat 2 viikon iästä alkaen 2 viikon välein madotettuja, 2 kertaa rokotettuja, mikrosirutettuja, eläinlääkärin tarkastamina ja FIFe-rekisteröityjä.

Luovutus aikaisintaan 14 viikon ikäisinä. 


**************************************************************************************************************************************************
                                                     


BellaAmare´s kittens are sold in loving and responsible homes, only as indoor cats.
Walking with leash or yard 

All kittens grow up as family members .
 
Kittens are from healthy and FeLV, FIV and HCM tested parents.
All kittens are FIFe-registered, 2 times vaccinated, 2 weeks of age dewormed every 2 weeks, health certificated by veterinary and microchipped. 

Delivery after 14 weeks of age.